mandag 26. mars 2012

Hvordan rekker folk å jobbe?

Som hjemmeværende mor, så stiller jeg meg stadig dette spørsmålet. På enkelte dager så har jeg nesten ikke tid til å puste engang. Bare i dag, så har jeg hatt 4 møter/prosjekter på gang. Kjørt frem og tilbake i hele dag føler jeg.
Først til tannlegen med Bendik, som måtte trekke en melketann idag.  Så shopping av nødvendigheter som MAT, og legebesøk for meg, Og kl 12.30 så hadde vi enda ett møte her hjemme.
Og så sto henting av sfo-unge, mat på timeplan. Og når den var inntatt under overraskende rolige omgivelser, så venta sofan på meg. Yes rakk 1 hel time på sofan idag og. For kl 18 var det nok ett møte.

Men nå er endelig hjemme igjen og kl er 21.15 og 2 av ungene har lagt seg og Max Mekker er fortsatt ute og lufter seg sikkert. Og jeg koser meg med facebook og lese andres blogger. Ikke hver dag jeg rekker å lese alle bloggene jeg liker å følge med på, men tar ofte noen skippertak da.- så fremt tiden strekker til.

Og i løpet av dagen har jeg funnet ett delsvar på spørsmålet mitt om hvordan folk rekker å jobbe. De aller fleste har en mer A4 dag enn hva jeg har. Dem har ikke avtaler og oppfølgingsmøter med alle mulige offentlige innstanser i alle retninger. Går ikke en uke jeg ikke er på minst 2 møter som direkte følger av vår kroniske medfødte sykdom. Men jeg klager ikke, bare bekrefter at jeg faktisk ikke har hatt tid til en vanlig jobb.

3 kommentarer:

Alexia sa...

det er travelt å være hjemme! Er da jeg får gjort minst føler jeg.

Alexia sa...

det er travelt å være hjemme! Er da jeg får gjort minst føler jeg.

Alexia sa...

det er travelt å være hjemme! Er da jeg får gjort minst føler jeg.