tirsdag 17. januar 2012

Det hjelper å skrive klagebrev....

Et av mine første innlegg her var jo at jeg skrev ett brev til virksomhetsleder i kommunen her og klagde på den BPA-ordningen jeg har nå. Den er overhodet ikke god nok. Har to flotte hjelpere/assistenter, men det er organiseringen bak som ikke er god . Når dem skal komme , hva kommunen sier dem skal gjøre osv som ikke er god nok.

Men har stor tro på at ting løsner etterhvert der. For i dag RINGTE virksomhetsleder og fortalte at han hadde mottatt brevet og takket meg for at jeg satt ord på disse problemene. Han som virksomhetsleder var ikke klar over hvordan enkelte saker ble oppfulgt av kommunen. Noe han beklaget på det sterkeste at vi brukere er nødt til å oppleve.
Men slik som jeg blir behandlet , kunnet han jo ikke sitte stille å se på lenger, så ting skjer der nå:) - og jeg er så glad....

Han skulle sende meg en bekreftelse på at saken var mottatt og under oppfølging nå, og skulle sette en frist i det brevet ( innen rimelig tid) som han skulle jobbe hardt for å nå.

Liker å nå fram med mine klager.
Liker å bli hørt.
Liker å bli forstått. 
Liker å være glad.....
2 kommentarer:

Bling's blogg sa...

så godt et innlegg å lese! man blir glad når folk hører! gir håp og mot:)

chanti sa...

Ja håper dette hjelper nå da, ellers ansetter jeg Blings mamma på denne saken. For nå er jeg grundig lei, som dere sikkert har forstått.