tirsdag 17. januar 2012

Pigg -sko og maur i panna

Tok livet med ro fra starten av i dag. Jeg meg en tur med bikkja for å teste de fine piggskoene mine.
Veldig stolt av de altså, Fikk min svigerfar til å putte i pigger i fjordårets vintersko. Så kan jeg faktisk gå helt normalt på de glatteste stier uten å være redd for å falle. Så anbefaler alle å gjøre det samme. Piggene ble kjøpt på Felleskjøpet av alle steder. Plystre plystre....

Etter den lufteturen så ropte sofan på meg. Den følte seg litt ensom så jeg gjorde min plikt med ¨å holde den med selskap en times tid. Litt usikker faktisk. Man glemmer fort tiden når man prater med både puta og sofan på samme tid. 

Plutselig var tiden inne for å hente unger. Men på tur til skolen ble jeg oppringt av en lærer for bendik. "Bendik skada seg litt nå nettopp. Jeg har tørka blod og plastra litt, men tror du bør få noen til å se litt nærmere på skaden. Det spriker litt" 
Så joda,, det stemte sikkert det.Jeg sjekker aldri skader selv, for da besvimer jeg bare.
Kjørte rett til legen jeg og fikk dem til å lappe han sammen med noen sting. Max Mekker ble med og passet på så lillebroren hans hadde det bra hele tiden. Holdt han i handa da bedøvelsen ble satt osv. Plutselig hadde han helt glemt hvor plagsom den lillebroren er for han til tider. Er så godt å se at søsken stiller opp for hverandre når det virkelig trengs.

Så nå ser det ut som han har en stor maur i panna si. Noe lillebroren ble veldig fasinert over..
Men om noen dager så er vel mauren borte og alt er som før. Han var jo bare på feil sted når det plastrøret angrep han som han forklarte selv... pytt pytt-Litt må han tåle når man leker :) 

Ha en super kveld alle sammen, med eller ute maur i panna.3 kommentarer:

Alexia sa...

Auauau! Tøffing han der tror jeg! Og så er det flott å se når søsken stiller opp når de trengs, var sikkert flott for storebror at lillebror trengte han!

Mari sa...

Huff, får frysninger av å se på stingene. Er det noe jeg ikke liker så er det alt som involverer nål og hud.

Bra storerbror stilte opp som støtte :-)

chanti sa...

ja, jeg hater jo blod.. besvimer bare jeg tenker på at noen andre har skada seg. Men det har ungene mine lært seg da, så dem plastrer hverandre etter beste evne, eller løper over til naboen:)