tirsdag 31. januar 2012

Ny Trapp?

Igår fant jeg bilde av en meget smart løsning på det tommrommet som blir under trapper. Genialt å utnytte plassen med slike hyller/skuffer/skap. Litt usikker på hva man skal kalle dem jeg. 

 Må si at dette var ett veldig godt tips. Og har studert bildet litt, og ser ikke så altfor vanskelig ut å lage heller. Bor jo sammen med en som kan snekkere litt, om han bare vil- og har tid. 
Men i mitt Nyhus, håper jeg at jeg får sånn rett opp-trapp, slik at jeg kan få meg et slikt rom under trappa.
Krysser fingre for det;)
Hadde hvertfall blitt penere enn jeg har i dag. Under trappa har vi kjellernedgang da. og masse rot på veggene. Er helt håpløs der, er så lett å bare henge fra seg ting på veggen der. Kommer liksom litt bort da.
Men er fornøyd med min løsning på å henge opp sykkelhjelmer da. 

For de lå strødd over hele ganggulvet tidligere. Nå blir dem faktisk hengt opp på disse krokene. Og ikke 
noe vits i å fjerne dem heller, for her brukes dem jo nesten året rundt. Sykler frem til det blir glatt og snø, og om vintern så bruker de minste ungene og gubben dem når dem lurer seg på skøyteisen. 
Og selvsagt så henger det masse uteklær der også. Unger bruker ikke kleshengere slik vi har på veggen til høyre som ikke vises på bildet. Unger vil ha kroker i SIN høyde, uansett hvor fint og lekkert det er med skjulte garderobeløsninger.

 Sånn er det bare med den saken :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Garderobetrapp ;) Eller bodtrapp ;)

chanti sa...

ja hvem vet hva man skal kalle det.... men smart var den. og jeg ønsker meg veldig

Alexia sa...

er det skuffer liksom? som man skyver inn i veggen?