torsdag 8. mars 2012

BPA drama igjen.

De siste dagene har jeg oppdatert meg veldig på hvilket lover og regler som gjelder for BPA og organisering av BPA-ordninger.
For som jeg skrev i ett tidligere bloggginnlegg her, så sliter jeg veldig til å få kommunen til og forstå hvordan mine behov for hjelp er i forhold til deres lover og regler .

Så i ren frustrasjon etter jul i år så skrev jeg 3 A4 sider med klager til virksomhetsledern i kommunen, og han tok meg faktisk på alvor. Jeg hadde jo lagt så mye planer før møtet og var i skikkelig forsvarsposisjon mot dem, men det trengte jeg faktisk ikke. Kommunens utsendte var veldig imøtekommende og godt forberedt og viste meg respekt. YES! -jeg hadde klart å gjøre meg forstått med x-antall mailer på forhånd:)

Og nå ser det ut til at kommunen begynner å forstå at jeg fakstisk kan ta ansvar for de ansatte på egen hånd. Jeg skal i hvertfall få lov til å prøve meg som arbeidsleder, uten for mye innblanding av dem. Må si jeg gleder meg til å bestemme selv hvem jeg skal ha i hus, og bestemme selv når dem skal jobbe, og ikke minst så får jeg kanskje lagt opp mer langtidsplaner fra nå av.

Må si at jeg gleder meg veldig til å få ett mer selvstendig liv fremover.... *lykke*
Så når jeg nå får på plass dette , skal jeg starte kampen om flere timer i uka..... Er jo ikke enkelt å være syk . Den ene kampen etter den andre.. Man slipper å kjede seg ja:(


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er mye arbeid å være syk, jeg tør ikke tenke på hvor jeg hadde vært om jeg ikke hadde fått hjelp til alt som må gjøres.

Godt at du har kommet et steg videre!

Alexia sa...

<3