mandag 16. april 2012

Sykkel med hjelpemotor

Driver og leter på nettet etter en ny sykkel med hjelpemotor. Er jammen litt av en jungel dette her. Har jo nå testa to forskjellige sykler. Den første virket i 2 uker, før batteriet kollapset og det ble noe annet rart med den. Butikken som solgte den hadde ingen erfaring med slike sykler, så istedet for å reparere så fikk jeg tilbake pengene.
Så kjøpte jeg sykkel nr 2. Litt dyrerer modell. Kjempefornøyd med handelen. Veldig fin og veldig god å sykle på. Alt i sjønneste orden helt til våren kom. Den hadde ikke tålt vinterlagring. Så motoren ble deffekt. Først hengte gassen seg opp så når jeg tråkka på den så føk den fremover som en moped. Ganske moro sånn egentlig, men samtidig livsfarlig. Så nei takk- tok den med tilbake tilbake til butikken for at den kunne ta noe service på den, men neida. De anbefalte meg heller å få pengene tilbake.

Så nå skal jeg bruke god tid på å finne den perfekte sykkeln som tåler norske vintere, og vanlig bruk. For det er det visst nok ikke alle som tåler.

Fant nemlig en sykkel igår som det sto i brukermanualen at man ikke kunne sykle med den i vassdammer da det kunne bli kortslutning i den. og man kunne IKKE BRUKE vann når man rengjorde sykkelen. Skulle bruke en  lett fuktig klut!!
Er det mulig liksom?


Så tror jeg går opp en prisklasse og velger meg en sykkel fra en mer stabil nettbutikk faktisk. Virker som disse her er ganske seriøse: 
http://www.ecoride.no/

og da spesielt denne sykkeln her fikk jeg lyst på:
Veldig pen sykkel hvertfall, og den høres bra ut. 

Men først skal jeg en tur til syden og kose meg der, og så må jeg spare noen kroner til . For blir ett bittelite mellomlegg der.
Men alt ordner seg for snille piker .

5 kommentarer:

Anonym sa...

En sykkel som ikke kan vaskes med vann?! Hehe.. det er det rareste.

God tur til syden, blir sikkert godt med mer varme. Her jeg bor har vi hatt snøfall i dag, ikke helt velkomment i april, men det smelter heldigvis raskt.

chanti sa...

Ja hva skal man med en sykkel som bare kan brukes i tørt klima her i norge? Nei takk og pris for at det finnes bedre alternativer;)

Livets små øyeblikk sa...

En sykkel som leveres i Norge og ikke tåler vann...
Herlig;)
Godt du fant et bedre alternativ!

Og god tur til syden, kan tenke meg at varmen gjør deg godt:)

Anonym sa...

Hva med en der du kan ta motoren inn ved kulde/rått vær?

Kari sa...

Hei på deg!

Hvordan gikk det med el-sykkel? Jeg har selv en EcoRide Flexible kjøpt fra Enviro Bil på Nesbru. Kjempefornøyd! Fikk også prøvd den du har på bildet. Mer stabil og bedre å sykle på enn min modell, med jeg hadde behov for sammenleggbar.

Hilsen Kari