mandag 2. april 2012

Endelig påske.

Ettersom jeg brukte hele vinterferien på å være syk så har jeg gleda meg lenge til påske nå. Bare kos og avslapping:) har pynta med gule lys og gule duker og 1 bitteliten påskekylling enn så lenge. De andre påskekyllingene har visstnok rømt denne påska.

Hittil denne påska har jeg bare kost meg hjemme og slappet av på egenhånd. Ungene har vært borte til sin 2.famile som dem så fin kaller det selv om noen spør dem hvor dem skal eller har vært. Er veldig glad for at vi har den hjelpa der altså, så jeg/vi får samlet sammen litt energi engang i blandt. Avlastningen fungerer kjempebra og ungene føler seg hjemme der fult ut. både på godt og vondt. så i dag da dem kom hjem spurte jeg Knerten om dem hadde oppført seg fint denne gangen da.
og så ærlig som han er så svarte han:

holder det med 90% av tiden mamma?


Lurer jo selvsagt litt på hva dem har gjort den lille 10% da, men lar det være , og fornøyd med 90%;) så koser vi oss heller med en dvd istedet.

1 kommentar:

Alexia sa...

at de innser de ikke er perfekte hele tida- vel, det er det vel ingen som er, er det vel? De hadde sikkert sagt ifra den andre familien om det var altfor ille tror jeg. Kjekt å høre det fungerer så fint med den ordningen.

Herlige unger.

Gule lys og duker er egentlig nok påskepynt syns jeg.