søndag 19. februar 2012

Bendiks ryddeprosjekt.

Etter ett par hektiske uke så ser jeg frem til å slappe av med ungene i vinterferien. Vi skal være BARE være hjemme, ingen fancy hytteferie, eller sydentur eller noe sånt, men bare være hjemme og kose oss med boller og kakao, som minstemann sa på fredag. Ungene har kost seg borte hos avlastningsfamilien i helga, så jeg har fått lada mine tomme batterier. Må si det var ganske deilig men en helt rolig helg.

Ikke helt rolig da. For på fredag var jeg og gubben og handla en "ny "seng til han. Liker Finn. no når behovene plutselig forandrer seg og mor finner ut at ungen trenger en ny seng HELT NED TIL GULVET.

Jah... en seng helt ned til gulvet. slik at sjefen for gutterommet ikke hadde noen mulighet til å skyve alt rotet sitt under senga når han rydda rommet.

For forrige tirsdag rydda jeg og min BPA under senga hans.Vi fant:

En hel haug med kosedyr! og en elgitar
og en FULL skittentøyskurv med klær

+ 2 fulle bæreposer med søppel.

Og det verste var at jeg faktisk trodde at guttongen hadde rydda på rommet sitt til hver helg, den siste tiden. Jeg skulle faktisk bare se etter en forsvunnet bamse , samt min BPA skulle vaske gulvet der.

Det var da jeg bestemte meg for denne sengeforandringen.

Så tror nok med sikkerhet at en slik seng vil fungere bedre for min lille rotnisse, Bendik.
Gjenstår å se om han liker vår lille overraskelse nå da. Han vet jo ikke engang at jeg har vurdert en annen seng til han;)

Men fra i morgen av så innføres det ukespenger på ungene her. og er ikke rommene ryddig på fredagsettermiddag så blir det grove trekk i ukespengene.... Noe må jeg gjøre for å motivere dem til å holde rommene sine ryddige.

Eller har dere andre ett bedre forslag til å holde gutterom ryddig?


2 kommentarer:

Mari sa...

Han er ikke så dum den rotnissen der;-) Jeg pleide å stappe ting inni skapet, jeg. Har blitt bedre på ryddingen med årene. Den nye senga er jo genial, mye bedre å utnytte plassen til skikkelig lagring.

Jeg skrev en kommentar her for litt siden og etterlyste navn og adressen din forbindelse med pakkeleken. Kan ikke finne igjen den kommentaren, så jeg prøver på nytt. Kan du sende meg en e-post med informasjonen, så får jeg sendt deg pakken etter hvert: nordvik.mari@gmail.com

Alexia sa...

Skikkelig smart seng.

Og ukepenger dersom de rydder rommet har vi også som en regel. det funker ikke så veldig bra på mine da, er liksom ikke behov for penger tror jeg? Det som VIRKELIG funket på mine to, var å innføre kun besøk dersom rommet var rydda. Av vennene deres altså.

Så da er rommene deres strøkne, og så kommer de ned i stua og roter. For der rydder jo jeg uansett. Akk ja de barna............